duidelijk antwoord

op de meest gestelde vragen

Hieronder vind je antwoorden op de meeste vragen die je wellicht hebt over onze trainingen of programma’s Mocht jouw vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op.

 • Je bent nooit te laat.

 • 24/7 Bereikbaar
 • Gecertificeerde trainers 

Wil je het meeste uit je buitensportervaring halen? Een goede voorbereiding is essentieel! Volg deze eenvoudige stappen om jezelf klaar te stomen voor avontuurlijke activiteiten in de buitenlucht.

 1. Check het weer: Houd de weersvoorspelling in de gaten, zodat je de juiste kleding en uitrusting kunt kiezen. Regen, zon of wind? Pas je voorbereiding hierop aan.

 2. Kies de juiste uitrusting: Zorg ervoor dat je de benodigde uitrusting hebt voor jouw buitensport. Of het nu gaat om wandelen, fietsen of kamperen, de juiste gear maakt een wereld van verschil.

 3. Training en conditie: Werk aan je algemene conditie en specifieke vaardigheden die nodig zijn voor de buitensportactiviteit. Kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit zijn cruciaal.

 4. Veiligheid boven alles: Leer de basis EHBO-vaardigheden en draag altijd een nooduitrusting bij je. Weet hoe je moet handelen in noodsituaties voor een veilige en plezierige ervaring.

 5. Plan je route: Bestudeer de route vooraf, markeer belangrijke punten en deel je plan met anderen. Het minimaliseert risico’s en zorgt ervoor dat je op koers blijft.

 6. Hydratatie en voeding: Blijf gehydrateerd en neem voedzame snacks mee om je energieniveau op peil te houden tijdens de activiteit. Een goed dieet is cruciaal voor prestaties en herstel.

 7. Luister naar je lichaam: Overbelast jezelf niet. Luister naar signalen van je lichaam en neem de nodige rustpauzes om blessures te voorkomen.

Bereid je goed voor en geniet volop van jouw buitensportavontuur!

 

Buitensporten bieden tal van voordelen voor zowel fysieke als mentale gezondheid. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

 1. Fysieke gezondheid:

  • Cardiovasculaire gezondheid: Buitensporten, zoals hardlopen, fietsen en wandelen, verbeteren de cardiovasculaire gezondheid, versterken het hart en verbeteren de bloedcirculatie.
  • Vitamine D-productie: Blootstelling aan zonlicht tijdens buitensporten kan helpen bij de natuurlijke productie van vitamine D, essentieel voor gezonde botten en immuunsysteem.
 2. Mentale gezondheid:

  • Stressvermindering: Buitensporten kunnen stress verminderen en de mentale gezondheid bevorderen. Het contact met de natuur en frisse lucht dragen bij aan een gevoel van welzijn.
  • Verbetert stemming: Lichamelijke activiteit in de buitenlucht stimuleert de productie van endorfines, wat leidt tot een verbeterde stemming en gevoelens van geluk.
 3. Sociale voordelen:

  • Groepsactiviteiten: Buitensporten bieden vaak de mogelijkheid om deel te nemen aan groepsactiviteiten, waardoor sociale interactie en het opbouwen van vriendschappen worden bevorderd.
  • Teamgeest: Sporten zoals voetbal, volleybal en andere teamsporten in de buitenlucht bevorderen samenwerking en teamgeest.
 4. Verbeterde concentratie en creativiteit:

  • Blootstelling aan de natuur: Tijd doorbrengen in de natuur tijdens buitensporten kan de concentratie verbeteren en creativiteit stimuleren, volgens verschillende onderzoeken.
 5. Betere slaapkwaliteit:

  • Regelmatige lichaamsbeweging: Buitensporten dragen bij aan een regelmatiger slaappatroon en kunnen de slaapkwaliteit verbeteren.
 6. Gewichtsbeheersing en conditie:

  • Caloriereductie: Buitensporten helpen bij het verbranden van calorieën en kunnen bijdragen aan gewichtsverlies of het behouden van een gezond gewicht.
  • Spieropbouw: Activiteiten zoals klimmen, wandelen en fietsen dragen bij aan spieropbouw en algemene fysieke conditie.
 7. Levenslange gezondheidsgewoonte:

  • Levenslange gewoonte: Buitensporten kunnen een gezonde levensstijl bevorderen en mensen aanmoedigen om regelmatig actief te blijven gedurende hun hele leven.

Het is belangrijk op te merken dat de voordelen van buitensporten afhangen van de individuele voorkeuren, gezondheidstoestand en het type activiteit dat wordt uitgevoerd. Het is altijd raadzaam om medisch advies in te winnen voordat je begint met een nieuw trainingsprogramma, vooral als er gezondheidsproblemen zijn.

Bij het beoefenen van bootcamp, een intensieve en gevarieerde vorm van lichaamsbeweging, heb je niet veel specifieke uitrusting nodig. Hier zijn enkele basisitems die handig kunnen zijn voor een bootcamptraining:

 1. Sportschoenen:
  • Draag comfortabele sportschoenen met goede ondersteuning voor rennen, springen en andere bewegingen.
 2. Ademende kleding:
  • Kies vochtregulerende kleding om zweet af te voeren en je comfortabel te houden tijdens de training.
 3. Handschoenen:
  • Als je van plan bent oefeningen te doen waarbij je veel met je handen op de grond werkt, zoals push-ups of planking, kunnen fitnesshandschoenen handig zijn om je handen te beschermen.
 4. Mat:
  • Een fitnessmat is handig voor grondoefeningen zoals buikspieroefeningen, stretching en yoga.
 5. Waterfles:
  • Blijf gehydrateerd door een waterfles mee te nemen en regelmatig te drinken tijdens je bootcamptraining.
 6. Zonnebrandcrème:
  • Als je buiten traint, vooral tijdens zonnige dagen, is het belangrijk om jezelf te beschermen tegen schadelijke UV-stralen met zonnebrandcrème.
 7. Hoofddeksel en zonnebril:
  • Bescherm jezelf tegen de zon met een pet of hoed en draag een zonnebril om je ogen te beschermen.
 8. Weerbestendige kleding:
  • Afhankelijk van het weer, draag geschikte kleding, zoals een lichte jas bij koud weer of een pet bij regen.
 9. Interval Timer of Stopwatch:
  • Voor het timen van oefeningen en rustperiodes tijdens een intervaltraining.
 10. Optionele weerstandsbanden of gewichten:
  • Je kunt de intensiteit van je bootcamptraining verhogen door weerstandsbanden of kleine draagbare gewichten toe te voegen.
 11. Motiverende muziek:
  • Een draagbare muziekspeler met een afspeellijst van energieke nummers kan je extra motivatie geven tijdens je training.

Bootcamptrainingen zijn vaak gericht op lichaamsgewichtoefeningen en functionele bewegingen, dus de nadruk ligt meestal niet op complexe of dure apparatuur. Zorg ervoor dat je uitrusting geschikt is voor je specifieke behoeften en de omgeving waarin je traint.

Ja, buitensporten kunnen zeker geschikt zijn voor beginners. In feite kan buiten trainen verschillende voordelen bieden, zelfs voor mensen die net beginnen met lichamelijke activiteit. Hier zijn enkele redenen waarom buitensporten geschikt kunnen zijn voor beginners:

 1. Toegankelijkheid: Buitensporten zijn vaak gemakkelijk toegankelijk. Je hebt geen geavanceerde apparatuur of lidmaatschap van een sportschool nodig. Je kunt eenvoudig beginnen met wandelen, joggen of zelfs gewoon buiten wat stretching doen.

 2. Variatie: Buiten trainen biedt een breed scala aan activiteiten, van wandelen en joggen tot fietsen, zwemmen en sporten zoals tennis of frisbee. Dit maakt het gemakkelijk om activiteiten te vinden die je leuk vindt en die passen bij je fitnessniveau.

 3. Motiverende omgeving: De natuurlijke omgeving kan inspirerend zijn en je motivatie verhogen. Het kan aangenaam zijn om te sporten in parken, bossen of aan het strand, waardoor het gemakkelijker wordt om regelmatig actief te blijven.

 4. Lage kosten: Buitensporten zijn over het algemeen kosteneffectief. Je hebt geen dure apparatuur of lidmaatschapskosten nodig, waardoor het een budgetvriendelijke optie is.

 5. Sociale aspecten: Buitensporten bieden vaak de mogelijkheid om met anderen samen te komen, zoals wandelgroepen, hardloopclubs of teamsporten. Dit sociale aspect kan de motivatie verhogen en het plezier vergroten.

 6. Flexibiliteit: Je hebt meer vrijheid en flexibiliteit bij buitensporten. Je kunt je training aanpassen aan je eigen schema en de omgeving om je heen.

Als beginner is het belangrijk om met eenvoudige activiteiten te beginnen en geleidelijk de intensiteit en duur van je trainingen te verhogen. Luister naar je lichaam, neem de tijd om te wennen aan de nieuwe activiteiten en vermijd overmatige inspanning om blessures te voorkomen. Als je twijfels hebt over je gezondheid of trainingsniveau, is het raadzaam om advies in te winnen bij een arts of een fitnessprofessional voordat je begint.

Boxercise is een vorm van fitness die elementen van boksen integreert in een gestructureerde oefeningsroutine zonder fysiek contact. Het is bedoeld om de voordelen van boksen, zoals cardiovasculaire conditie, kracht, snelheid en behendigheid, te combineren met de algemene fysieke en mentale voordelen van fitness.

Tijdens een boxercise-klasse kunnen verschillende technieken en bewegingen uit het boksen worden gebruikt, zoals jabs, kruisen, haken en ontwijkende manoeuvres. Deze worden vaak uitgevoerd op een bokszak, kussens of met behulp van schaduwboksen (slaan in de lucht). De nadruk ligt op het werken aan kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid.

Belangrijke kenmerken van boxercise zijn onder andere:

 1. Geen fysiek contact: Anders dan bij boksen, waarbij fysiek contact met een tegenstander plaatsvindt, vermijdt boxercise contact. Deelnemers richten zich op het slaan van zakken, kussens of schaduwboksen.

 2. Geschikt voor alle niveaus: Boxercise kan worden aangepast aan verschillende fitnessniveaus. Beginners kunnen beginnen met eenvoudige combinaties en bewegingen, terwijl meer gevorderde deelnemers uitdagendere routines kunnen volgen.

 3. Cardiovasculaire training: Door de intensieve aard van de bewegingen en de nadruk op constante beweging, biedt boxercise een uitstekende cardiovasculaire training.

 4. Kracht en toning: De diverse bewegingen in boxercise richten zich op verschillende spiergroepen, wat kan bijdragen aan het verbeteren van kracht en spiertoning.

 5. Stressverlichting: Net als veel andere vormen van lichaamsbeweging, kan het beoefenen van boxercise helpen bij het verminderen van stress en het verbeteren van de stemming.

Boxercise wordt vaak beoefend in groepslessen onder leiding van een instructeur, maar je kunt ook individueel thuis trainen met behulp van online video’s of programma’s. Het is belangrijk om correcte technieken te leren om blessures te voorkomen. Kom je voor de eerste keer trainen dan zal je merken dat je goed mee kunt met de lessen..

Wij hanteren bij strong coaching GEEN inschrijfkosten.

Onze app is ontworpen om jou te ondersteunen, of je nu een doorgewinterde atleet bent of net begint aan je fitnessavontuur.

Wat kun je verwachten van onze app:

 1. Trainingsagenda en – locaties:  Registreer jezelf terwijl je nog lekker op de bank zit of op je werk alvast voorbereidend op de training.

 2. Winkelervaring: Ontdek nieuwe fitnessproducten, rittenkaarten en abonnementen rechtstreeks vanuit de app. 

 3. Interactieve community: In onze app kun je direct een persoonlijk bericht voor al je vragen. Deze zijn beschermt dat alleen de trainer deze kan lezen. 

 4. Gebruiksvriendelijkheid: Onze app is intuïtief en gemakkelijk te navigeren. Of je nu een training wilt plannen, producten wilt kopen of gewoon in contact wilt blijven, alles kan met een paar tikken.

Dus waar wacht je nog op? Download vandaag nog onze app HIER en ervaar zelf de vele mogelijkheden die Strong Coaching te bieden heeft. Jouw fitnessdoelen liggen binnen handbereik!

Bij Strong Coaching gaan we verder dan de reguliere bootcamp-trainingen. Onze buitenworkouts zijn doordrenkt met pit en ontworpen om jouw fitnesservaring naar een geheel nieuw niveau te tillen. Hier is waarom onze trainingen zo uniek zijn:

 1. Gewichtstraining voor Kracht en Stevigheid: We integreren gewichten in onze trainingen om je spieren extra uit te dagen en te versterken. Bereid je voor op een totale lichaamstransformatie terwijl we werken aan kracht, uithoudingsvermogen en definitie.

 2. Boksen voor Mentale en Fysieke Scherpte: Voeg een element van boksen toe aan je routine om niet alleen je fysieke kracht te vergroten, maar ook je mentale scherpte te verbeteren. Leer de technieken en voel de energie terwijl je jezelf uitdaagt.

 3. Cardio om de Vetverbranding te Stimuleren: Onze trainingen omvatten diverse cardio-disciplines om je hartslag te verhogen, vet te verbranden en je conditie te verbeteren. Verwacht uitdagende routines die je zowel fysiek als mentaal stimuleren.

 4. Outdoor Training voor een Frisse Energieboost: Ervaar de kracht van buiten trainen. Frisse lucht, natuurlijke omgevingen en een community van gelijkgestemde individuen maken onze buitentrainingen onvergetelijk en inspirerend.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, je fitnessdoelen wilt versnellen of gewoon op zoek bent naar een leuke en effectieve manier om actief te blijven, onze Strong Coaching buitentrainingen bieden het allemaal.

Schrijf je vandaag nog in voor een van onze sessies en ontdek zelf de energie en resultaten die onze unieke aanpak te bieden heeft. 

Wil je een van onze trainingen een keer ervaren? klik dan HIER

Bij Strong Coaching weten we dat ware kracht niet alleen in fysieke fitheid ligt, maar ook in de kracht van je mindset. Daarom gaan we verder dan alleen trainingen; we bieden een ondersteunende omgeving waarin luisteren net zo belangrijk is als bewegen.

Wat maakt Strong Coaching uniek:

 1. Een Luisterend Oor: Onze coaches begrijpen dat jouw welzijn meer is dan alleen fysieke gezondheid. We nemen de tijd om naar jou te luisteren, zowel naar wat je zegt als naar wat je niet zegt. Openheid en begrip vormen de basis van onze relatie.

 2. Gesprekken voor Persoonlijke Groei: Soms is een goed gesprek nodig om barrières te doorbreken. Als er iets dwars zit, komt jouw welzijn op de eerste plaats. We creëren een veilige ruimte om kwesties aan te kijken, nieuwe betekenissen te ontdekken en groei te stimuleren.

 3. Mindset is Belangrijk: Sterker worden begint van binnenuit. Als mindset aanpassing nodig is, staat Strong Coaching klaar om je te begeleiden. We werken samen aan het vormgeven van een positieve mindset die je niet alleen tijdens, maar ook na de training ondersteunt.

 4. Holistische Benadering: We geloven in de kracht van een holistische benadering. Beweging, mindset en welzijn zijn met elkaar verweven, en ons doel is om je te helpen op alle fronten te gedijen.

Of je nu stress wilt verminderen, persoonlijke obstakels wilt overwinnen of gewoon behoefte hebt aan een positieve mindset, Strong Coaching staat voor je klaar. Ons doel is om je niet alleen fitter, maar ook gelukkiger en veerkrachtiger te maken.

Laten we samen werken aan zowel de kracht van je lichaam als de kracht van je geest bij Strong Coaching. Voor vragen, gesprekken of meer informatie, staan onze coaches altijd voor je klaar.

Bij Strong Coaching streven we ernaar om niet alleen je lichamelijke kracht te ontwikkelen, maar ook de kracht van je geest. Wij geloven dat ware transformatie begint met het doorbreken van oude patronen, het aankijken van overtuigingen en het omvormen van belemmerende emoties tot dienende krachten.

Wat Strong Coaching biedt:

 1. Patroondoorbrekende Coaching: Onze coaches zijn hier om je te begeleiden bij het doorbreken van vastgeroeste patronen. Of het nu gaat om beperkende overtuigingen of herhalende gedragspatronen, we helpen je ze aan te kijken en te transformeren.

 2. Oude Overtuigingen Herdefiniëren: We moedigen je aan om oude overtuigingen te onderzoeken en te herdefiniëren. Wat ooit belemmerend leek, kan worden omgezet in kracht en groei.

 3. Breinbegrip voor Persoonlijke Ontwikkeling: Begrip van hoe jouw brein werkt, is de sleutel tot persoonlijke groei. Onze benadering is gebaseerd op de overtuiging dat wanneer je begrijpt hoe je brein functioneert, je het kunt laten werken in je voordeel.

 4. Nieuwe Informatie, Nieuwe Handelingen: Door nieuwe inzichten aan te reiken, stimuleren we nieuwe handelingen. Dit leidt tot groei in persoonlijkheid en helpt je om het leven op een meer vervullende manier te benaderen.

 5. Persoonlijk Leiderschap: Strong Coaching omarmt het concept van persoonlijk leiderschap. Het is het vermogen om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven, keuzes te maken en de regie te voeren over je eigen groei en welzijn.

Bij Strong Coaching gaat het niet alleen om het transformeren van je fysieke zelf, maar ook om het ontwikkelen van een sterke geest en een veerkrachtige mindset. Ontdek hoe je persoonlijk leiderschap kunt omarmen en hoe het een positieve impact kan hebben op alle aspecten van je leven.

Voor verdere begeleiding, gesprekken of vragen, staan onze coaches klaar om je te ondersteunen op jouw reis naar persoonlijk leiderschap.

Beste Strong Coaching Community,

We hopen dat dit bericht je gezondheid en welzijn vindt. In deze uitdagende tijden heeft onze hoofdtrainer helaas persoonlijk ervaren wat het is om te strijden tegen COVID. Zijn fysieke aanpak en mindset, evenals zijn persoonlijke ervaring, vormen nu de basis voor de ondersteuning die wij willen bieden aan diegenen die ook met deze uitdaging worden geconfronteerd.

Wat Strong Coaching kan bieden:

 1. Ervaringsdeskundige Begeleiding: Onze hoofdtrainer begrijpt uit eigen ervaring de fysieke en mentale uitdagingen van COVID-herstel. Zijn persoonlijke reis vormt de basis voor een deskundige begeleiding.

 2. Fysieke Aanpak: Onze trainingen zijn ontworpen om zowel de fysieke kracht als de weerbaarheid te vergroten, essentieel voor een effectief herstel.

 3. Mindset Coaching: De juiste mindset is cruciaal voor herstel. We bieden coaching die je helpt om de mentale veerkracht te ontwikkelen die nodig is om deze uitdaging aan te gaan.

 4. Een Simpele, Belangrijke Vraag: Het begint met een eenvoudige vraag die allesbepalend is voor jouw COVID-herstel. Onze aanpak is gebaseerd op het begrijpen van jouw persoonlijke behoeften en het stellen van de juiste vragen.

Of je nu momenteel herstelt of iemand kent die dat doet, Strong Coaching staat klaar om te ondersteunen. Samen kunnen we een pad creëren dat niet alleen leidt tot fysiek herstel, maar ook tot een sterke en veerkrachtige mindset.

Om met ons in contact te komen voor begeleiding, vragen of ondersteuning, staan onze coaches tot je beschikking. Jouw gezondheid is onze prioriteit, en we kijken ernaar uit om je te ondersteunen op jouw reis naar herstel.

Een burn-out is inderdaad een ernstige aandoening die zich vaak manifesteert als gevolg van langdurige overbelasting, stress en een gebrek aan herstel. Het is belangrijk om de signalen van een burn-out serieus te nemen en de juiste stappen te ondernemen voor herstel.

Kenmerken van een burn-out:

 1. Uitputting: Fysieke en emotionele vermoeidheid die niet verdwijnt na rust.
 2. Cynisme en distantie: Een afstandelijke houding tegenover werk, taken of andere verplichtingen.
 3. Verminderde prestaties: Een afname in productiviteit en prestaties.
 4. Fysieke symptomen: Hoofdpijn, slaapproblemen, maagklachten, enz.
 5. Emotionele labiliteit: Stemmingsschommelingen, gevoelens van machteloosheid en prikkelbaarheid.

Lessen uit een burn-out:

 1. Grenzen stellen: Een burn-out dwingt je om grenzen te erkennen en te stellen. Het leert je het belang van zelfzorg en het respecteren van je eigen behoeften.

 2. Prioriteiten heroverwegen: Het biedt de kans om je prioriteiten opnieuw te evalueren en te focussen op wat echt belangrijk is in je leven.

 3. Emotionele gezondheid erkennen: Een burn-out kan dienen als een wake-up call om aandacht te besteden aan je emotionele gezondheid en te leren omgaan met stress.

 4. Zelfreflectie: Het biedt de mogelijkheid voor diepgaande zelfreflectie. Het kan je helpen patronen te herkennen die hebben bijgedragen aan de burn-out en manieren te vinden om ze te veranderen.

 5. Acceptatie en zelfliefde: Het kan een pad zijn naar zelfacceptatie en liefde. Het erkennen van je eigen behoeften en het accepteren van wie je bent, vormt een essentieel onderdeel van herstel.

Hoewel het waar is dat sommige mensen na een burn-out positieve veranderingen in hun leven ervaren, is het belangrijk op te merken dat een burn-out ernstig is en professionele begeleiding vereist. Het doorlopen van dit proces met de juiste ondersteuning kan leiden tot persoonlijke groei en veerkracht. Het is van cruciaal belang om naar jezelf te luisteren, hulp te zoeken indien nodig en bewust te werken aan herstel en preventie.

Het omgaan met een burn-out en herstellen is inderdaad een proces dat tijd, zelfreflectie en zorgvuldige stappen vereist. Hier zijn enkele suggesties om je te helpen van een burn-out af te komen en te werken aan duurzaam herstel:

 1. Erkenning en Acceptatie:

  • Erken de situatie en accepteer dat een burn-out een serieus probleem is dat aangepakt moet worden.
  • Sta jezelf toe om je gevoelens en ervaringen volledig te erkennen zonder oordeel.
 2. Rust en Ontspanning:

  • Neem de tijd om te rusten en te herstellen. Gun jezelf voldoende slaap en ontspanning.
  • Experimenteer met ontspanningstechnieken zoals meditatie, ademhalingsoefeningen of yoga.
 3. Professionele Hulp Zoeken:

  • Raadpleeg een arts of therapeut voor professionele begeleiding en ondersteuning.
  • Overweeg cognitieve gedragstherapie of andere therapieën die gericht zijn op stressmanagement.
 4. Grenzen Stellen:

  • Leer je eigen grenzen te erkennen en stel duidelijke grenzen in je werk en persoonlijke leven.
  • Durf ‘nee’ te zeggen tegen verzoeken die je overbelasten.
 5. Zelfreflectie en Leerervaringen:

  • Neem de tijd voor zelfreflectie om de oorzaken van de burn-out te begrijpen.
  • Leer van de ervaringen en identificeer patronen of gedragingen die tot de burn-out hebben geleid.
 6. Herwaardering van Prioriteiten:

  • Herzie je levensprioriteiten en focus op wat echt belangrijk is voor jou.
  • Stel realistische doelen en vermijd overmatige zelfkritiek.
 7. Geleidelijke Terugkeer naar Werk:

  • Overweeg een geleidelijke terugkeer naar werk met aangepaste taken en uren.
  • Communiceer openlijk met je werkgever over je behoeften en verwachtingen.
 8. Zelfzorg als Prioriteit:

  • Maak zelfzorg een prioriteit. Besteed aandacht aan je fysieke, emotionele en mentale welzijn.
  • Ontwikkel gezonde gewoonten op het gebied van voeding, lichaamsbeweging en slaap.

Het is belangrijk om te begrijpen dat herstel van een burn-out een uniek proces is voor elk individu. Het kan ook nuttig zijn om een ondersteunend netwerk van vrienden, familie of collega’s te hebben. Wees geduldig met jezelf en geef jezelf de tijd die nodig is om volledig te herstellen. Het leren van het verleden en het implementeren van positieve veranderingen in je levensstijl kunnen je helpen op de weg naar blijvend welzijn.

Bij Strong coaching willen we je de kans geven om onze trainingen volledig te ervaren voordat je je committeert. Daarom introduceren we onze “All You Can Move” optie – een geweldige gelegenheid om drie weken lang te ontdekken of onze trainingen bij jou passen, en of onze manier van trainen jouw manier is!

Wat houdt de All You Can Move Optie in:

 1. Drie Weken Onbeperkt Trainen: Geniet van onbeperkte toegang tot al onze trainingen gedurende drie opeenvolgende weken.
 2. Proeftijd voor Jouw Fitnessreis: Ervaar onze diverse trainingen en ontdek welke het beste bij jouw doelen passen.
 3. Geen Verplichtingen: Geen langdurige verplichtingen. Geniet van de flexibiliteit van onze All You Can Move optie zonder langetermijnverbintenis.

Hoe Werkt Het:

 1. Proefperiode: Train drie weken lang zo vaak als je wilt, zonder verdere verplichtingen.
 2. Eenmalige Kosten: Na deze proefperiode worden eenmalig kosten van €15.50 in mindering gebracht als je besluit een abonnement af te sluiten.
 3. Geen Kosten bij Niet-Verlenging: Als je ervoor kiest om geen abonnement af te sluiten, worden er verder geen kosten in rekening gebracht.

Belangrijke Opmerkingen:

 • Deze aanbieding is geldig voor nieuwe deelnemers.
 • Niet van toepassing op rittenkaarten en bestaande leden (Athleten).

Klaar om te ontdekken wat All You Can Move voor jou kan betekenen? Meld je vandaag nog aan en dompel jezelf onder in de wereld van onze energieke en effectieve trainingen!

Laat deze kans niet voorbijgaan – start jouw fitnessreis met Strong coaching HIER

Bij Strong Coaching begrijpen we dat iedereen unieke fitnessdoelen heeft. Daarom bieden we een breed scala aan Personal Training (PT) mogelijkheden, allemaal ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen, ongeacht je niveau. Ontdek onze diverse PT-opties:

 1. HIIT PT (30 Minuten):

  • Een intensieve HIIT-training van 30 minuten voor snelle en effectieve resultaten.
  • Geschikt voor alle niveaus met de nadruk op hoge intensiteit en kortdurende inspanning.
 2. Duo PT:

  • Train samen met jouw partner, vriend(in) of familielid.
  • Motiveer elkaar en deel de voordelen van gepersonaliseerde aandacht.
 3. 1-op-1 PT:

  • Persoonlijke aandacht voor een optimale focus op jouw vorm en doelen.
  • Volledig afgestemd op jouw individuele behoeften en niveau.
 4. Boks PT:

  • Leer de basisstappen van het boksen en verbeter je conditie.
  • Een leuke en uitdagende manier om zowel fysiek als mentaal sterker te worden.
 5. Personal Training Abonnementen (4 of 8 Maanden):

  • Kies de duur van jouw Personal Training traject: 4 of 8 maanden.
  • Train 1, 2 of 3 keer per week met jouw toegewijde personal trainer.
 6. Stimulance Pakket:

  • Bij 1 keer in de week PT: ontvang 2 groepslessen kosteloos per week.
  • Bij 2 keer in de week PT: ontvang 1 groepstraining kosteloos per week.
  • Voor maximale resultaten en stimulans, kies het stimulance pakket met 3 keer PT per week.

Wij geloven dat consistente inspanning leidt tot tastbare resultaten. Daarom bieden we het Stimulance Pakket aan om je te helpen jouw doelen te bereiken. Ontdek de kracht van personal training bij Strong Coaching!

Voor meer informatie of om je aan te melden, neem HIER contact op met ons. Laten we samen werken aan jouw persoonlijke doelen!

Bij [Jouw Bedrijfsnaam] introduceren we met trots ons nieuwe initiatief: Business Boksen op het Werk! We begrijpen dat een drukke werkdag soms om een energieboost vraagt. Daarom bieden we op gekozen tijdstippen, meestal tijdens de pauze, een stevige en energieke bokstraining aan om stress te verminderen en hernieuwde energie op te doen voor de rest van de dag.

Wat houdt Business Boksen in:

 1. Een Stevige Energieboost:

  • Een krachtige bokstraining om stress los te laten en energie op te wekken.
  • Verbeter je focus en productiviteit door een actieve pauze te nemen.
 2. Geschikt voor Alle Niveaus:

  • Ongeacht je fitnessniveau: beginners of gevorderden, iedereen kan deelnemen.
  • De training wordt aangepast aan individuele behoeften en vaardigheden.
 3. Pauze Met Een Doel:

  • Maak van je pauze een actief moment om zowel fysiek als mentaal op te laden.
  • Verbeter de teamdynamiek door samen actief te zijn.
 4. Ontstressen en Opladen:

  • Verminder stress en spanning door actief bezig te zijn met boksen.
  • Laad jezelf op voor een productieve en energieke middag.

Hoe Doe Je Mee:

 • Schrijf je in voor de Business Boksen sessies op de aangegeven tijdstippen.
 • Trek gemakkelijke kleding aan en kom klaar om energie op te doen!

Waarom Business Boksen:

 • Verbetert de gezondheid en het welzijn van werknemers.
 • Stimuleert teambuilding en een positieve werkomgeving.
 • Biedt een actieve en effectieve pauze tijdens de werkdag.

Doe mee en ontdek de voordelen van Business Boksen op het Werk! Voor meer informatie en om je aan te melden, neem contact op met Dwight Vlijter via ons contactformulier

Laten we samen werken aan een gezonde en energieke werkomgeving!

Passie voor het vak

hier wat voorbeelden