Kom jezelf herontdekken en ontrafel jouw wensen en gedachtes!

Een stevige wandeling in combinatie met een goed gesprek biedt opheldering en verlichting van je emotionele bagage en zet je aan tot nieuwe inzichten.

Dwight Vlijter

Profesioneel wandel coach

+3165365930

  • Herpak je focus

Doelgericht werken levert meer op!

De dagelijkse beslommeringen zorgen ervoor dat je soms de draad even kwijt raakt en je doelen uit het oog verliest. Er komt dagelijks zoveel op je af en voordat je het weet raak je jezelf kwijt en is er weer een jaar voorbij.

  • Zie de mens

Informeel en vertrouwd

Informeel en vertrouwd in gesprek, door een wandeling in de natuur wordt praten makkelijker en praat je de zorgen sneller van je af.

  • Doorzoek de mens door een gesprek

Wakker worden en zien waar je staat

Een coaching sessie uit onverwachte hoek kan soms hard aankomen. Juist deze manier is nodig om wakker geschud te worden om jezelf weer te ontmoeten

Op je gemak en makkelijk

Makkelijk & vertrouwd in gesprek. Door te wandelen in de natuur raak je makkelijker in gesprek en praatje makkelijker van je af.

Een met de natuur

De natuur maakt een significant verschil wanneer je zaken wil verwerken. Buiten de beweging heeft het buiten in de natuur zijn een positieve invloed op je psychisch welbevinden.

“Het zit allemaal tussen de oren”

Door het ontrafelen van je gedachten en deze te ordenen krijg je meer inzicht in hoe jouw brein werkt. Je leert hoe je jouw brein op een positieve manier kan inzetten in plaats van dat je gedachtes (je brein) tegen je werken.

“Bij Strong Coaching werken we intuïtief: We luisteren naar wat je zegt maar vooral ook naar wat je niet zegt”

 

Dwight Vlijter

Eigenaar STR-C