Krachtraining met gewichten in de natuur biedt niet alleen een adembenemend uitzicht, maar het geeft ook een welkome afwisseling aan je training. Terwijl je zweet en je grenzen verlegt, kun je genieten van de frisse lucht en de rustgevende geluiden van de natuur. We gaan dus 60 minuten werken met dumbels, kettlebels, slamballs en halterstangen

Het is een uitdagende trainingsmethode waarbij je verschillende disciplines combineert om je fysieke prestaties naar een hoger niveau te tillen. Door te variëren tussen cardiovasculaire oefeningen, krachttraining en flexibiliteitsoefeningen, verbeter je niet alleen je algehele fitheid, maar versterk je ook je spieren en coördinatie.

Een full-Body workout waar je niet alleen maar er op los slaat je gaat net zo hard werken aan jou coördinatie en reflexen

Ontdek de kracht van sporten met je eigen lichaamsgewicht! Met sporten met je eigen lichaamsgewicht kun je geweldige resultaten behalen! 🌟

In 45 minuten worden jou spieren flink uitgedaagd. Met de 45 minuten durende Strong45 training kan je calorieën te verbranden, je stofwisseling te verhogen en je conditie te verbeteren. Bovendien blijf je zelfs na de training extra calorieën verbranden vanwege het “afterburn”-effect.

Yoga is zoveel meer dan alleen fysieke oefeningen. Het is een reis naar innerlijke rust, zelfontdekking en balans. Tijdens een yogasessie verbind je je lichaam en geest door middel van ademhaling en beweging. Het is een moment om de buitenwereld even achter je te laten en je te concentreren op het moment.

TRAINING DAY

Ben je klaar om je fitness naar een hoger niveau te tillen na een lange zomervakantie? Het is tijd om je lichaam en geest te prikkelen met ons uitgebreide sportevenement, TRAINING DAY, dat begint zodra de vakantie voorbij is!

TRAINING DAY is een uniek programma dat krachttraining, yoga, cardio, bokstraining, HIIT en crosstraining combineert om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken. Of je nu wilt afvallen, je uithoudingsvermogen wilt verbeteren, je kracht wilt vergroten of gewoon wilt werken aan je algemene fitheid, dit evenement heeft iets voor iedereen. Trek je sportschoenen aan en doe mee met onze krachttraining sessies, ontworpen om je spierkracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter op deze dag zullen wij ervoor zorgen dat je op een veilige en effectieve manier je grenzen verlegt.

Zoek je innerlijke rust met onze yogalessen. Yoga is een geweldige manier om je flexibiliteit te verbeteren, stress te verminderen en evenwicht te vinden tussen lichaam en geest. Zet je hart aan het werk met onze cardio- en Strong45 – sessies. Deze sessies zijn ontworpen om je hartslag te verhogen, vet te verbranden en je cardiovasculaire gezondheid te verbeteren. Stap in de ring en ontdek de kracht en behendigheid van bokstraining. Boksen is een geweldige full-body Workout die niet alleen je fysieke kracht verbetert, maar ook je coördinatie en uithoudingsvermogen.

Probeer crosstraining voor een uitdagende en gevarieerde Workout. Crosstraining combineert verschillende oefeningen en sportdisciplines om alle delen van je lichaam te trainen en je nooit te laten vervelen. (LET wel op, Dit is Crosstraining GEEN CROSSFIT)

TRAINING DAY begint direct na de vakantie. Mis deze kans niet om je fitnessdoelen te bereiken en jezelf naar een hoger niveau te tillen. Meld je nu aan en maak deel uit van deze spannende fitnesservaring. Samen kunnen we sterker en gezonder worden! Ben je nog geen atleet van Strong coaching? ook dan ben je met een kleine vergoeding welkom klik snel om jezelf aan te melden.

Event informatie

De eerste training de STRONG45 start om 08:00 en zal 45 minuten in beslag nemen. De STRONG45 training is de enige training die 45 minuten in beslag zal nemen alle andere trainingen nemen 60 minuten in beslag. Tussen elke training zit 15 minuten overlapping. Dit om de volgende groep de tijd te geven om zich klaar te maken voor de training. Het is toegestaan om meerdere trainingen achter elkaar te doen. (Luister hierbij wel naar jou lichaam)

Meld je aan op de training of trainingen waar je aan wilt deelnemen. Aanmelden doe je via ons aanmelding systeem of op de training naar keuze op deze pagina.

Wil je fit zijn voor alles?