EEN PROFESSIONLE AANPAK

Met variërende trainingen

Personal Training

1:1 Training

Je doelen behalen doe je niet alleen. Samen met je trainer ga je op er op een plezierige maar hardwerkende manier tegenaan om je doel te halen. Jouw resultaat is spreekt voor zich.

350
  • € 50,- Per Training Per Uur
  • Per training 2 Extra Bootcamp Training
  • Minimaal aantal trainingen 7
Personal Training

Duo Training

Deel je gezelligheid? deel dan ook de kosten en ga samen met je vriend of vriendin er tegen aan om jullie gezamenlijke korte of lange termijn sport doelen te bereiken.

245
  • € 35,- Per training Per Uur
  • Per training 2 Extra Bootcamp Training
  • * Prijs Per Persoon
  • Minimaal aantal trainingen 7
Personal Training

Starter PT

Wil je graag persoonlijk getraind worden maar heb je hier geen ervaring in? Dan is de starters PT een uitstekende programma voor jouw. 30 Minuten per training om je de basis te leren.

175
  • € 25,- Per training Per 30 Min
  • Per training 2 Extra Bootcamp Training
  • Minimaal aantal trainingen 7

Sporten in besloten kring

Small Group Training

Sporten met een vrienden groep, een leuke teambuilding middag of een leuk uitstapje. Voor deze sportmomenten is een smallgroup training de ideale combinatie om gezelligheid en sport samen te brengen. Heb je een gezellig groepje tussen de 4 tot 6 mensen dan is een Smallgroup training de beste optie om het maximale er uit te halen met veel plezier jullie zullen er fitter van worden.

Meer Informatie

Small Group Opties

4 Pers: €40,- PP
Commitment Deal 7x €240,- PP Per 60 Min

5 Pers: €35,- PP
Commitment Deal 7x €205,- PP Per 60 Min

6 Pers: 30,- PP
Commitment Deal 7x €170,- PP Per 60 Min

7 Pers: €25,- PP
Commitment Deal 7x €134,- PP Per 60 Min

6 PUNTEN VAN AANDACHT

Tijdens jouw persoonlijk uurtje sporten word de aandacht
gefocust toegepast op jouw wensen.

12 weken Personal Training

ECHTE MENSEN

Echte Verhalen

SAMANTHA

“When I started with Dwight, I was 3 years without working out. After one month training I can see that my condition improved a lot and with his support and motivation the workout is way more fun and challenging.”

ZOË

“Het is super om met Dwight te sporten! Hij is erg motiverend en zorgt ervoor dat ik het uiterste uit mezelf haal. Ik kom graag bij hem terug iedere week!”

ANNE

“Ik ben niet zo goed in luisteren;). Maar Dwight zorgt er niet alleen voor dat je luistert, hij hoort je daarnaast ook echt. Dwight is een geweldige Personal Trainer die je laat zweten totdat je je doel behaalt. Én het ook gewoon een fijn mens. Iemand die voor iedereen klaarstaat om zowel je fysiek als de innerlijke mens aan te pakken!”

Maak hier je eerste afspraak