• 1,2 of 3 keer in de week
  • 4 of 8 maanden traject

  • Stimulance moove offer

  • Nieuwe inzichten en begrip

  • Effectief resultaat
  • Blijvend resultaat

Personal Training 1:1 - 60 Minuten

Referencies

“Super!”

Ik heb Dwight benaderd voor PT nadat ik al langere tijd bij hem groeplessen volgde. Ik wist al hoe uitdagend en afwisselend zijn lessen waren maar ik miste soms de discipline om verder en dieper te gaan tijdens de lessen. Ik was reeds begonnen met een afvaltraject en hoopte door PT mijn doel echt te bereiken. En dat is dubbel en dwars gelukt.

Maroeska

“Afgestemd!”

Dwight doet dit met alle liefde, passie en plezier! Hij staat altijd voor je klaar, en maakt er elke training weer een feestje van! Ook al heb je een zware/rot dag, hij weet je altijd weer te motiveren en alles eruit te halen.

Mandy

“Geweldig!”

Tijdens mijn personal training sessies heb ik veel inzichten en spierpijn gekregen waardoor ik enorm goed in mijn vel zit. Hier ben ik Dwight enorm dankbaar voor. Ik kwam bij hem om weer fit te worden maar heb er zoveel meer voor terug gekregen. Vooral het mentale vlak heb ik veel inzichten gekregen. 

Monique

Neem Contact met ons op

Wij helpen je graag

Als 1 op 1 training iets is voor jou dat bepaal je helemaal zelf. Dus laten we met elkaar in contact komen om te kijken naar de mogelijkheden die passen voor jou tijd en portemonnee.

Stuur ons je vraag via de mail

Wij beantwoorden jou E-Mail binnen 24 uur en je kan gelijk keuzes maken

Stuur je bericht via WhatsApp

Persoonlijk contact maakt het allemaal net iets bijzonder dus App ons snel en vertel.

Waar wacht je nog op?

Nieuwe resultaten krijg je door dingen te doen wat je niet gewend bent om te doen. Dus stap uit je comfortzone en neem actie

Maak je afspraak hier