WANNEER JE NIKS AAN JE GEWICHT WILT DOEN

Mag je er ook niet over klagen

Het verhaal van Lindsay

START 2017

“Na mijn tweede zwangerschap in 2016 wilde ik weer fit worden want ik was meer aangekomen dan
ooit. Eerst wilde dit niet lukken bij Dwight want aan het begin van mijn traject waren we met hele
andere dingen bezig dan mijn voeding en het sporten”

Meeting

Na mijn meeting met Dwight hebben we als eerste doelen opgesteld maar daarna ging het dan ook meteen los. De eerste keer personal training was zwaar.

Koers bepalen

Omdat ik net bevallen was, was het even uitzoeken wat mijn lichaam aankon, mijn conditie was ver te zoeken maar ik wilde heel graag mijn gezondheid verbeteren.

Wegen

Ik had persoonlijk geen moeite met het wegen, ik moest tenslotte weten waar mijn startpunt lag. Mijn startpunt lag bij 100.2 kilo, dat moest echt minder!

Planning

DE planning was om twee keer in de week met Dwight te sporten en daarnaast een keer per week zelfstandig te gaan hardlopen. Dit is verrassend goed gegaan.
0
ZWEET DRUPPELS
0
BURPEES
0
MINDER CALORIEN ETEN
0
4 MAANDEN PT

De wil was er maar er zat nog iets niet goed.

“De wil was er om dit avontuur samen met Dwight tot een succes te maken. Maar als snel zag hij dat er eerst iets anders gedaan moest worden voor dat er echt resultaat gecreëerd zou worden. Dwight doet wat nodig is en dat is soms even een verassing maar het werkte wel.”

Een echt verhaal

Eind Conclusie

“Dwight is een trainer die werkt vanuit passie en doet wat er op dat moment het beste is om jou naar de next level te coachen. Mindset voorop dan volgt het lichaam vanzelf.”

Lindsay